New butchers concept,,es,Gastrocarniceria by Taberner,,en,The last Sunday,,es,of June we organized the workshop "KITCHEN TO VACUUM AND PACKAGING OF PREPARED DISHES" in collaboration with Electrolux,,es,introducing this new concept and adaptation of the ..,,es, Gastrocarniceria by Taberner


Published 20 de June, por Taberner .

Nuevo concepto de carnicerías, Gastrocarniceria by Taberner

El pasado domingo 16 of June we organized the workshop ",,es,VACUUM KITCHEN AND PACKAGING OF PREPARED DISHES,,es,"In collaboration with Electrolux,,es,introducing this new concept and adapting the business through training,,es,supported by Gremio de Carniceros-Charcuteros of Valencia,,es,The customers of the butcher shops have changed their consumption habits,,es,they look for healthier dishes,,es,more comfort and more versatility,,es,This has generated over time,,es,a slight but,,es,continuous,,it,decline in the butchers,,es,At Taberner we help to see it as an opportunity,,es,offering the butchers a new project of,,es,GASTROCARNER,,es,An Integral service,,es,key on hand,,es,for the production and commercialization of new prepared meat ready to cook and ready to eat,,esCOCINA AL VACÍO Y ENVASADO DE PLATOS PREPARADOS” en colaboración con Electrolux, introduciendo este nuevo concepto y adaptación del negocio a través de la formación, apoyado por Gremio de Carniceros-Charcuteros de Valencia.

 

Los clientes de las carnicerías han cambiado sus hábitos de consumo, buscan platos más saludables, más comodidad y más versatilidad. Esto ha generado a través del tiempo, un leve pero continuo declive en las carnicerías.

En Taberner ayudamos a verlo como una oportunidad, ofreciendo a los carniceros un nuevo proyecto de GASTROCARNICERIAS. Un servicio Integral, llave en mano, para la producción y comercialización de nuevos elaborados cárnicos listos para cocinar y listos para comer.

The objective is to offer the butchers all the necessary elements so that they can adapt their businesses,,es,going from,,es,establishments of dispatch of product to more sophisticated shops,,es,that offer added value to the end customer,,es,This,,es,will allow to generate new lines of income for the butchers,,es,block the threat of large distributors,,es,and attract and retain customers whose consumption habits and demands have changed,,es,This new concept involves improving the shopping experience,,es,offer more information to customers about what they have and above all offer more variety and quality,,es,so,,es,helps introduce the butchers in the new models and trends demanded by the market,,es, pasando de establecimientos de despacho de producto a comercios más sofisticados que ofrecen una valor añadido al cliente final.

Esto permitirá generar nuevas líneas de ingreso para las carnicerías, bloquear la amenaza de los grandes distribuidores, y atraer y fidelizar a clientes cuyos hábitos de consumo y exigencias han cambiado.

Este nuevo concepto implica mejorar la experiencia de compra, ofrecer más información a los clientes sobre lo que se llevan y sobretodo ofrecer más variedad y calidad. GASTROCARNICERIAS, por tanto, ayuda a introducir a las carnicerías en los nuevos modelos y tendencias que exige el mercado.